Kajszibarack

Magyar kajszi

  • Július végén érik.
  • Gyümölcse közép-nagy 45-50 g, gömb alakú, gyümölcshéja narancssárga, kárminpiros bemosódással.
  • Húsa lédús, igen finom, magvaváló.
  • Magbele édes.
  • Fája középerős növekedésű, kusza ágrendszerű.
  • Korai virágzású.
  • Gyümölcse szakaszosan érik.
  • Porzófajtát nem igényel.

Pannónia

  • Július második felében érik, gyümölcse 40-45 g tömegű, gömbölyű.
  • Héja narancssárga, sima felületű, húsa világos narancsszínű, finom rostú, magvaváló, ízletes, savas ízű.
  • Kisméretű, szétterülő koronát nevel, elsűrűsödésre hajlamos.
  • Korán termőre fordul, rendszeresen és bőven terem.
  • Középidőben virágzik, ön-termékeny.

Gönci magyar kajszi

  • Július közepén érik.
  • Gyümölcse 45 g tömegű.
  • Héja narancssárga.
  • Húsa narancssárga, lédús, finom rostú, nagyon jó ízű.
  • Magvaváló.
  • Közepes méretű koronája közepesen sűrű, széthajló.
  • Korán termőre fordul, jó termőképességű.
  • Középkorai virágzású, ön-termékeny.
  • Virágzás ideje gyakran elhúzódó.

Bergeron kajszi

  • Július végén érik.
  • Gyümölcse 42 g tömegű.
  • Héja narancssárga.
  • Húsa narancssárga, kemény, kiváló ízű.
  • Magvaváló, magbele édes.
  • Feltörő növekedésű, közepesen sűrű koronát nevel.
  • Fájának növekedési erélye közepes.
  • Korán termőre fordul, rendszeresen és bőven terem.
  • Virágai későn nyílnak, ön-termékenyek.

Amennyiben továbbra is használja az oldalt, akkor elfogadja a cookie-k (sütik) használatát. További információ

Ez a weboldal cookie-kat alkalmaz statisztikai célokból. Ön az oldal használatával elfogadja a cookie-kat.

Bezárás